Kuriozitete

Të lindur në një trup të vetëm, këta janë binjakët që kanë ‘shta ngur’ të gjithë botën (Video)

Këto janë binjakët ‘e mrekullisë’ e kjo pasi kanë surprizuar të gjithë anë e mbanë. Ndryshe nga të tjerët, rasti ka të bëjë me binjakë të lidhur brenda një trupi, pra janë dy persona në një trup të vetëm.

Sipas mjekëse Marieme dhe Ndeye pritej që të jetnonin vetëm pak ditë, por fatmirësisht ata vazhdojnë të jetojnë ende e majde duke u përgatitur për të filluar çerdhe me kohë të plotë. Babai i tyre Ibrahima Ndiaye i quajti ata luftëtarë që po luftojnë./Shqipëriaime

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close