Kuriozitete

TEST/ Kafsha që zgjidhni do të zbulojë anën më të errët të karakterit tuaj

Si njerëz, instinkti ynë i lindur është t’u qasemi gjërave dhe njerëzve që i përshtaten më mirë personalitetit dhe mënyrës sonë të të menduarit.

Por a keni menduar ndonjëherë se cila është ana më e errët e personalitetit tuaj? Të gjithë kemi një të tillë edhe nëse nuk e dimë se kush është. Zakonisht fshihet në nënndërgjegjen tonë. Kështu që testi psikologjik i sotëm do t’ju ndihmojë ta gjeni atë.

Gjithçka që duhet të bëni është të zgjidhni kafshën që ju bën më shumë përshtypje. Më pas lexoni rezultatin përkatës.

Lakuriq nate

Kjo krijesë e natës zhduket në dritën e ditës, fshihet në shpella dhe fle me kokë poshtë, duke parë botën me kokë poshtë. Nëse keni zgjedhur lakuriqin, keni një personalitet shumë kompleks. Bota nuk është kurrë e zezë apo e bardhë për ju, ju jetoni gjithmonë në zonën gri. Ju gjithashtu nuk jeni kurrë të kënaqur dhe mënyra se si e shihni botën është shumë e ndryshme nga të tjerët. Ju arrini të dalloheni nga të gjithë falë mënyrës misterioze që mendoni.

Pantera e zezë

Pantera është një krijesë që shkakton frikë dhe habi në të njëjtën kohë. Është një kafshë enigmatike që jeton në hije. Nëse keni zgjedhur panterën, jeni një person shumë simpatik dhe keni shumë cilësi të lakmueshme. Ju kujdeseni për njerëzit që doni dhe i mbroni me çdo kusht, ndërsa jeni të pamëshirshëm ndaj atyre që duan t’ju bëjnë keq. Familja, partneri dhe miqtë janë shumë të rëndësishëm për ju.

Mace e zezë

Nëse keni zgjedhur macen e zezë, personaliteti juaj është dinamik dhe misterioz, dini të jeni në qendër të vëmendjes dhe mund të përshtateni me çdo situatë. Jeni të zgjuar dhe të durueshëm dhe askush nuk mund t’ju mashtrojë. Ju kënaqeni me shoqërinë tuaj dhe nuk keni pse të jeni të rrethuar nga njerëz që të ndiheni mirë.

Merimangë

Merimanga është një krijesë e errët që pret në heshtje viktimën e saj dhe gjen gjithmonë mundësinë e duhur për të sulmuar. Me siguri nëse keni zgjedhur këtë kafshë, personaliteti juaj është i errët. Sa herë që jeni në një situatë të vështirë, tregoni forcën dhe vendosmërinë tuaj. Nuk dorëzohesh kurrë.

Shkaba

Kjo kafshë ka një pamje të çuditshme: trup të drejtë, sqep në formë grepi dhe qafë të gjatë, si në filmat horror. Thuhet se shkaba janë pastruesit më të rëndësishëm të natyrës. Ata fluturojnë në rrathë dhe gjuajnë në grupe, duke ndjekur qëllimet e tyre. Nëse keni zgjedhur këtë kafshë, me siguri jeni një person hakmarrës dhe dinak. Ju po përpiqeni të arrini qëllimet tuaja dhe e dini shumë mirë se çfarë dëshironi.

Sorrë

Korbi është një kafshë shumë inteligjente dhe nëse e keni zgjedhur do të thotë se jeni një person shumë intuitiv, ndaj mund të shihni qartë errësirën që fshihet në zemrat e njerëzve që ju rrethojnë. Jeni të ndjeshëm dhe tregoni ndjeshmëri të madhe për të gjithë.

Luani

Luani është mbreti i kafshëve. Edhe nëse e keni zgjedhur, do të thotë se jeni një person që mund të mbani kontrollin edhe në situatat më të vështira. Ju keni aftësi drejtuese dhe prireni të dominoni marrëdhëniet ose punën tuaj, por pa harruar se ekipi luan një rol të rëndësishëm në sukses.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close