Kuriozitete

Test personaliteti: Cili sy ju tërheq më shumë?

Ky test i personalitetit, i prezantuar rregullisht nga psikologët gjatë intervistave të punës, synon të jetë në gjendje të kuptojë se kush jeni me të vërtetë, për të zbuluar personalitetin tuaj në thellësi në disa momente.

Eshtë zakon të thuhet se sytë janë pasqyra e shpirtit, që do të thotë se duke parë sytë e dikujt, ju mund të lexoni personalitetin e tyre dhe të dini se kush janë në të vërtetë. Për dekada të tëra, ky mit ka vazhduar dhe është forcuar! Nëse doni të zbuloni nëse është i vërtetë, ju rekomandojmë ta bëni këtë test të shpejtë të personalitetit.

Në mënyrë që ky test të funksionojë, ju duhet ta drejtoni vetë, në kushte të përshtatshme, d.m.th. në një mjedis të qetë dhe të ulur të qetë. Duhet të jesh sa më i sinqertë. Mos mendoni, dëgjoni instinktet tuaja dhe zgjidhni një nga 7 imazhet.

Mos mendoni shumë, ndiqni instiktin tuaj dhe zgjidhni një prej 7 imazheve më poshtë.

Nëse keni zgjedhur përgjigjen 1:

Kjo zbulon se ju jeni ekstrovertë, të hareshëm por mbi të gjitha të sinqertë.

Nëse keni zgjedhur përgjigjen 2:

Përgjigja e dytë është një shenjë e inteligjencës së madhe: ju keni një karakter të arsyeshëm dhe të qetë.

Nëse keni zgjedhur përgjigjen 3:

Nëse keni zgjedhur këtë përgjigje në mënyrë instiktive, kjo do të thotë që ju jeni një individ i vendosur, që i arrin gjërat dhe keni të gjitha që ju duhen, për të punuar mirë dhe për të arritur qëllimet tuaja.

Nëse keni zgjedhur përgjigjen 4:

Kjo përgjigje është një shenjë e një temperamenti të dashur dhe simpatik.

Nëse keni zgjedhur përgjigjen 5:

Hapja dhe toleranca janë tiparet që ju përcaktojnë më së miri.

Nëse keni zgjedhur përgjigjen 6:

Ju jeni pa dyshim një person empatik që është shumë i vëmendshëm ndaj të tjerëve dhe ndjenjave të tyre.

Nëse keni zgjedhur përgjigjen 7:

Ju jeni mishërimi i gëzimit të të jetuarit! Të dashurit tuaj madje pretendojnë se jeni një bateri e vërtetë elektrike, gjithmonë me gaz dhe energjik.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close