BotaKuriozitete

U dashurua dhe martua me personin që i vrau vëllanë, flet për herë të parë amerikania

Mediat shkruajnë se autori, John Tiedjen ishte shoku i dhomës së Brian McGary dhe në kohën e të shtënave dhe g oditjes me t hikë të dy kishin kaluar një natë duke pirë a lkool dhe m arijuanë.

Crystal në një intervistë për mediat tha se beson në pafajësinë e partnerit të saj, ndërsa pranon se marrëdhënia e tyre do jetë pak sfiduese.

Sipas mediave, Tiedjen ishte 25 vjeç kur McGary u gjet i v dekur në apartamentin ku ata jetuan dhe bëri 32 vjet b urg për v rasjen. Ai pranoi se e v rau McGary në një akt vetëmbrojtjeje pas një marrje në pyetje intensive nga detektivët.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: