Kuriozitete

U konvertua nga feja katolike në myslimane, gruaja me burka pjesë e grupit muzikor

Gisele Marie është 42-vjeçare dhe jeton në Rio de Zhaneiro të Brazili, ajo është konvertuar nga feja katolike në atë islame në vitin 2009. Por, e veçanta e saj është që është pjesë e një grupi muzikorë të quajtur “Spectrus” ku Gisele luan në kitarë.

“Njerëzit nuk presin që të shohin një grua myslimane e cila ka të veshur burkan dhe që e praktikon fenë, në anën tjetër të jetë një kitariste në një grup muzikor që luan muzikë Heavy Metal. Shumë persona janë të shokuar. Por, disa të tjerë janë tejet kureshtar, ndërsa disave u pëlqen, por prapë në fund mund të them se shumica prej tyre janë të shokuar”, thotë Marie, përcjell rel. Ajo është pjesë e këtij grupi që nga vitin 2012.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close