Kuriozitete

Ulësja e tualetit e Hitlerit në ankand! Mendohet të shitet për 15 mijë dollarë

Kjo po që është një relikë e veçantë! Një prej relikave më të çmendura të luftës së dytë botërore është kjo: Ulësja e tualetit të Adolf Hitlerit. Ajo është tani në ankand më çmim fillestar prej 5 mijë dollarësh, por besohet se do të arrij vlerën 15 mijë dollarë.

Gjatë bombardimeve të aleancës, shumica e pronës së Hitlerit ishe shkatërruar, dhe oficerët e lartë iu thanë ushtarëve të marrin çfarë të duan. Në atë kohë Hitleri ishte në Berlin, ku edhe vdiq. Ragnvald Borch, i cili ishte rreshter në atë kohë, mori ulësen e tualetit.

Tani familja e tij po e shesin atë në ankand, dhe besojnë se do të kapin një shumë prej 10,000-15,000 dollarë. Ai tha se ulësja e tualetit ishte gjëja më e afërt me fronin, sepse aty ishte vendi ku Hitleri ulej shpesh. Atij iu duk qesharake të mendonte se si Hitleri thuri plane për të pushtuar botën, i ulur në atë vend.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close