Kuriozitete

Unaza e fejesës që po konsiderohet si më e bukura në botë

Një dizajner ka krijuar një unazë të diamantë me ngjyrë të verdhë, duke përdorur materiale të metalta. Bobby White është një dizajner i bizhyterive me bazë në Londër, i cili ka krijuar një numër të madh unazash për figura publike. Në mesin e personave nga bota e showbizit, të cilëve White iu përgatiti bizhyteri, ishin Jay-Z, Beyonce dhe Rihanna.

Kësaj radhe, ai ka vendosur që të krijojë një unazë prej diamanti, duke e ngjyrosur këtë të fundit me të verdhë. Ai ka vendosur ta incizojë vetën përgjatë procesit të prodhimit të mjetit estetik, e më pas pamjet i janë publikuar nga tabloidi ‘Daily Mail’.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close