Kuriozitete

Ushtrimi që edhe mjeshtrit e matematikës i huton, e gjeni dot ju përgjigjen?

Ka disa enigma sfiduese matematikore që as ata që studiojnë për matematikë mund ta kenë të vështirë për t’i zgjidhur. Me këtë ushtrim ju përpiquni për të provuar vëmendjen dhe aftësitë logjike. Një këshillë para se të filloni: Analizoni çdo imazh me kujdes sepse jo gjithçka është siç duket. Çdo detaj, sado i vogël, mund të jetë shumë i rëndësishëm dhe të bëjë ndryshimin midis një përgjigje të saktë dhe të gabuar.

Nëse nuk e gjeni dot, përgjigjen e keni më poshtë: /tvklan.al

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: