Kuriozitete

Vajza e porsalindur përqafon nënën dhe nuk pranon të shkëputet prej saj (FOTO)

Në një spital të Brazilit, pak minuta, pasi një nënë e re solli në jetë fëmijën një ngjarje e ëmbël është shënuar . Siç mund të shini në fotot e mëposhtme, foshnja e porsalindur shihet duke përqafuar nënën e tij, pamje këto, që kanë emocionuar miliona njerëz në botë. Fëmija menjëherë u ngjit në fytyrën nënës dhe nuk pranonte të lirohet, duke gjetur ngushëllim në praninë e saj.

“Ishte moment i pa besueshëm kur vajza ime më përqafoi për herë të parë” tregon e ëma Brenda.

“Ekipi mjekësor ishte i mrekullueshëm dhe të gjithë u habitën vërtetë që ajo veproi në këtë mënyrë, ata nuk mund të besonin se sa e dashur ishte me mua,” shtoi më tej e ëma.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: