fbpx
Kuriozitete

Vetëm 1 në 50 milionë, ka pet aragosta shumë e rrallë (Foto)

Një peshkatar në Mejn të SHBA-ve ka kapur një karavidhe të veçantë, me dy ngjyra. Rastet kur zhguallorët detarë janë me dy ngjyra tilla janë shumë të rralla, 1 në 50 milionë. Kjo karavidhe i ka ngjyrat e ndara në mes, dhe njërën anë e ka të zezë, tjetrën të kuqe.

Gjasat janë që ngjyrat të jenë ndarë për shkak të një mutacioni gjenetik, sipas shkencëtarit amerikan, Met Thaluhauser. Kapiteni Deril Danham, peshktari që e gjeti, ka vendosur t’ia dhurojë gjallesën e rrallë Qendrës së Kërkimeve për Peshkim.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button