Kuriozitete

Video që dëshmon se nuk ka dhuratë më të mirë se familja (Video)

Ky djalë është duke u kthyer në shtëpi nga ushtria për të befasuar familjen e tij. Atij iu është jap pushim për një muaj që e lejoi atë të kthehej në shtëpi.

Vetëm disa anëtarë e kanë ditur se është duke u kthyer në shtëpi dhe do të e ndihmojnë atë të i befasoj anëtarët e tjerë të familjes. Momenti kur befason gjyshën e tij është një moment tejet i ëmbël. Të gjithë janë të shokuar kur e shohin atë dhe nuk mund të i besojnë syve. Por, momenti më emocional është kur takohet me nënë e tij. Nëna e tij kthehet nga puna dhe ai është fshehur nën një batanije.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close