Kuzhina

Recetë: Torte e njelmët me djathë dhe sallam

Surprizoni familjen me këtë ‘tortë’ interesante që nuk jeni mësuar ta hani. Përbërësit e nevojshëm:

brum i gatshëm

200 g sallam

200 g djathë të butë

2 vezë

rozmarina

Mënyra e përgatitjes:

Hapeni brumin e gatshëm në një tepsi më të vogël në mënyrë që skajet në fund ta mbyllin piten. Grini sallamin, bluajeni djathin, thyeni vezët dhe i përzieni të gjitha së bashku.

Mbushni byrekun, mbylleni me skajet e brumit dhe vendoseni pjesën e palosur në pjesën e poshtme për një pamje më të mirë. Sipër lyeni me vaj dhe shtoni sipër susam nëse keni dëshirë. Piqeni derisa të skuqet sipër dhe është gati për tu shërbyer kjo tortë e njelmët.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button