Lajme

Ѕaрo ѕolli në jetë fëmijën e ѕaj, ndērron jetë nëna kosovare në moѕhën 24-vjeçare!

Një 24-vjeçare ka ndë rruar jetë ditën e djeshme në Klinikën Sportive në Kosovë si pasojë e infektimit me C0vid. Mësohet se e reja sapo kishte sjellë në jetë një fëmijë, ndërkohë që fat keqësisht nuk mundi dot ta fitonte be tejën me virusin. Koha raporton se ajo kavd ekur pas qëndrimit disa ditor në këtë klinikë të QKUK-së. Drejtori i Klinikës së Gjinekologjisë, Jakup Ismaili ka thënë se e ndjera kishte shkuar e prekur me ko rona virus në këtë klinikë dhe se janë detyruar ta operojnë për shkak të gjendjes së saj të rënduar me frymëmarrjen.

“Ajo ka ardhur me C0VID tek ne dhe në javën e 34-të është dashur ta operojmë për shkak se kishte probleme me frymëmarrjen”, ka thënë Ismaili duke shtuar se foshnja është në gjendje të mirë shëndetësore. Ismaili ka shpjeguar se menjëherë pas lindjes e ndjera ishte transferuar në Klinikën Sportive.

 

 

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: