fbpx
Lajme

​Mali i Zi vendos orën policore, qytetarët nuk do të lejohet të dalin pas orës…

Trupi Kombëtar i Koordinimit për Sëmundjet Infektive të Malit të Zi vendosi një ndalim të daljes nga ora 19:00 deri në 05:00 të mëngjesit. Me këtë rast u vendos shkurtimi i orëve të punës së njësive hotelierike dhe të shërbimeve me dy orë dhe të zgjasë periudhën e ndalimit të largimit nga ndërtesat e banimit me aq shumë, njoftoi Qeveria e Malit të Zi. Masat do të zbatohen nga e mërkura, 25 nëntor deri më 8 dhjetor, deri kur zgjatet aplikimi i masave të miratuara më 13 nëntor.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button