fbpx
Lajme

10 herë më shumë legalizime/ 210 mijë gjatë viteve 2014-2020 nga vetëm 21 mijë në vitet 2005-2013

Në vitet 2014-2020 u bënë 210 mijë legalizime, ose 10 herë më shumë, krahasuar me vitet 2005-2013. Kryeministri Edi Rama solli sot disa të dhëna domethënëse të legalizimeve të kryera gjatë qeverisjes socialiste.

“Mirëmëngjes dhe duke u kujtuar atyre që thonë, “Janë të gjithë njësoj!”, se po të ishim të gjithë njësoj sot duhet të kishim 21 mijë, jo 210 mijë shtëpi të legalizuara më shumë, ju uroj të gjithëve ju një javë të mbarë”, tha Rama. Në vitet 2005-2013, në total u bënë 21 mijë leglizime, ndërsa në periudhën 2014-2020 u bënë 210 mijë legalizime, ose 10 herë më shumë.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button