Lajme

1275 maturantë sot në Vlorë në provimin e parë të Maturës Shtetërore

1275 maturantë në Vlorë sot ne provimin e parë të maturës shtetërore. Mes masave te repta nga covid 19 maturantet të pajisur me maska dhe doreza ndërsa në klas nuk do të jenë më shumë se 10 maturantë. Emocione mes maturanteve për shkak të provimit por edhe shqetësimit se do të duhet të jenë me maskë gjatë gjithë zhvillimit të provimit. Ndërkohë duke folur edhe për periudhën e mësimit on Line dhe zhvillimin mësimor në tre javët e fundit

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close