Lajme

Ngjaria në Vlorë: flet mamaja e dy fëmijve

Një 40 vjecar ka tentuar të djegë dy fëmijët e tij duke i spërkatur me benzinë. Fatmirëaisht ka ndërhyrë policia duke arritur ti shpëtoj në kohë. Gjithshka ka ndodhur kur Zigur Veshaj është nisur nga shtëpia me fëmijët e mitur 3 dhe 4 vjec duke njoftuar të vëllanë se do vriste fëmijët dhe veten. Menjëherë vëllaini tmerruar ka njoftuar policinë. 40 vjecari ka shkuar posht shtëpis së vjehrrit ku gjendej dhe bashkëshortja e tij e cila ishte larguar nga banesa një ditë më barë. Pasi ka folur në emër bashkëshortes kjo e fundit ka dalë në ballkon. Ai ka nxjerr një bidon me benzinë 1.5 litra dhe është spërkatur me të dy fëmijët. Policia e cila ishte njoftuar më parë i ka bërë thirrje mos të kryente veprimin e gabuar pasi po rrezikonte fëmijët. Ai nuk e ka dëgjuar thirrjen dhe ka nxjerrë cakmakun. Sapo ka tentuar ta ndezë është neutralizuar menjëherë prej policisë.
Ndëkohe gruaja e Zigurit Veshaj Brunilda tregon se nga martesa me Zigurin kanë dy femijë 3 dhe 4 vjec. Sipas Brunlides një ditë më parë burri kishte pirë alkol dhe për këtë debatuam, shkuam në polici dhe më pas unë erdha te pridërit e mi ndërkohe që burri shkoi në banese. Mbrëmë shkoi te banesa e prindërve të vetë ku dhe kishin lënë dy fëmijët. Mori fëmijët dhe erdhi te banesa e prindërve të mi duke i spërkatur ata me benxinë dhe duke tëntuar ti djegi. Falenderoj policinë që më shpëtoi fëmijët por sipas Brunildës nësë do kishte një mungesë vëmendje sot dy femijët e saj nuk do jetonin më. Brunilda tregon se me dëshirën e saj dy fëmijët i kanë kaluar shtëpisë së fëmijës në Vlorë. Sipas policise Zigur Veshja është një person me probleme mendore dhe për këtë është shoqëruar në spitalin psikiatrik te vlores.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close