Lajme

Protesta para Kryeministrisë, studentët do e gdhim këtu / FOTO

Vijon protestua e një grupi studentesh para kryeministrisë.

Studentë janë shprehur, se do ta kalojnë natën para kryeministrisë, meqë kreu i qeverisë Edi Rama nuk ka miratuar ende 8 kërkesat e tyre.

FOTOT/ Studentët në protestë para Kryeministrisë.

Protesta studentore ka hyrë në ditën e saj të nëntë, ku sot trupa është zhvendosur përpara Kryeministrisë.

Për tetë ditë më radhë protesta është zhvilluar përpara Ministrisë së Arsimit, ku në murin rrethues së saj u ngjitën pankarta dhe u bënë shkrime të ndryshme.

Por kur të gjithë studentët janë larguar, pas kanë mbetur shumë papastërti. Pankartat vijojnë të jenë akoma në gardh dhe, por dhe shkrimet e ndryshme në mur nuk janë fshirë ende.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close