Lajme

150 pasagjerë me tragetin St Damian ankorohen në Portin e Vlorës

Si rjedhoj e motit të rënduar, erës së furishme dhe forcës së detit e cila në det të hapur shkon deri në 8 ball si dhe në gji shkon deri në 6 ball që prej ditës së djeshme është anulluar lundrimi në portin detar të Vlorës.Trageti i kësaj linje St Damian është nisur me 150 pasagjer rreth orës 16:00 nga Brindisi për tu kthyer në portin e Vlorës. Si rjedhoj e motit të rënduar trageti nuk ka mundur të ankorohet në kalatën e portit të Vlorës gjatë të shtunës.

Në disa tentativa të tij për tu ankoruar St Damian ka arritur që të zbarkoj pasagjeret rreth orës 5:30 të mëngjesit të kësaj të diele dhe më pas për tu mos u përplasur me kalatën e portit ka dal sërish në Rad në det të hapur.150 pasagjerët kanë qëndruar për orë të tërra të ngujuar në det të hapur.Gjithashtu si rjedhoj e motit të rënduar prej të shtunës është pezulluar dhe lundrimi i të gjitha mjeteve të tjera detare dhe mjeteve të peshkimit.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close