fbpx
Lajme

18 bursa të plota për maturantët në akademitë më të mira ushtarake të SHBA-së

18 bursa të plota ofrohen për në akademitë më të mira ushtarake të SHBA-së për maturantët më mirë.

Lajmin e ka bërë të ditur ministrja e Mbrojtjes Olta Xhaçka, e cila shprehet se, “bursat më të mira të studimit u rezervohen maturantëve më të mirë. Si asnjëherë më parë, 18 bursa të plota ofrohen për në akademitë më të mira ushtarake të SHBA. 6 kuota për Forcën Ajrore. 6 për Forcën Detare. 6 për West Point”.

Po ashtu, Xhaçka thekson se afati i fundit për aplikimin është 6 nëntor 2020 duke vënë në dispozicion linkun për të aplikuar: https://bit.ly/3jzINLn.

“Rekrutohen kandidatë për studime në akademitë ushtarake në SHBA për vitet akademike 2021 – 2025. Qendra e Personel Rekrutimit, kërkon të përzgjedhë 6 (gjashtë) kandidatë për çdo akademi ushtarake: Akademinë e Forcave Ajrore, Akademinë e Forcave Detare dhe Akademinë West Point në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, për vitet akademike 2021 – 2025. Kandidatët e përzgjedhur do të jenë pjesë e seleksionimit të mëtejshëm nga vendi pritës. Afati kohor për dorëzimin e dokumentacionit pranë Qendrës së Personel Rekrutimit është deri në 06 nëntor 2020”, thuhet në udhëzuesin e linkut të aplikimit të kandidatëve.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button