Lajme

18-vjeçari shqiptar ndalohet në Itali

Një 18-vjeçar shqiptar, ka rënë në p rangat e policisë italiane pasi a kuzohet për a rmë mbajtje pa leje si dhe për d rogë. Mësohet se shqiptari i a rrestuar është identifikuar me inicialet T.C ndërsa është k apur nga karabinierët pas dyshimeve se ai merrej me punë të paligjshme.

Pas një kontrolloi në banesën e tij u gjetën një k arabinë me numër serial të fshirë dhe municione l uftarake. Po ashtu u gjetën edhe një sasi e vogël k anabisi si dhe shirita ngjitës që shërbenin për të paketuar k anabisin.

I a kuzuari u gjykua menjëherë dhe u mor për të negociuar një d ënim me dy vjet b urg dhe një g jobë prej 3,000 euro me përfitimin e lirimit me kusht. Pasi u përball me akuzën ai u la i lirë dhe do të paguajë gjobën.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: