Lajme

30 italianë marrin teserën e PS-së në Vlorë, Rama ka një kërkesë ndaj tyre

30 italianë që jetojnë në Vlorë kanë marrë teserën e anëtarësimit në Partinë Socialiste. Këtë e ka bërë të ditur kryeministri Edi Rama gjatë një takimi me një përfaqësi të shtetas italianë që jetojnë në Shqipëri. “Roma nuk u ndërtua në 7 ditë sigurisht njerëzit kanë gjithnjë edhe më pak durim, Vlora nuk është një vend ku durimi është virtyt. Duhet të jemi të paduruar edhe me më të paduruarit”, tha Rama gjatë bashkëbisedimit.

Rama ka marrë një rol tjetër në këtë bashkëbisedim, mes kryetarit të PS-së dhe anëtarëve rinj jo shqiptar. “Më vjen keq që për shkak të kësaj pandemi të mallkuar nuk do të jeni përbashkët, ju jeni 10 vetë, janë 30 duan të bëhen pjesë të PS-së.

Për të zyrtarizuar këtë nismë shumë të bukur, për ata që e kanë bërë të lehtë e dhe të mundur e unë e kam detyrë që të përgjigjem jo vetëm si kryeministër e deputet i Vlorës, por edhe si lider i partisë suaj, që ju flet si kryetar i partisë tuaj. Dhe në partinë tonë, kryetari është i para ndër të barabartët. Nëse unë bie në mëkatin e mëshirimit të mos qenies së këtij parimi kërkoj ndjesë që më përpara dhe të marrim në konsideratë”, tha Rama.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close