Lajme

32 pacientë në oksigjeno-terapi në Spitalin e Gjakovës

Spitali i Përgjithshëm i Gjakovës në raportin 24 orësh, ka njoftuar se 55 pacientë të hospitalizuar janë trajtuar për Covid, ku prej tyre 36 pacientë janë konfirmuar pozitivë me COVID-19 dhe 7 pacientë janë konfirmuar negativë. Sipas raportit, 8 pritet të testohen, 4 pacientë presin rezultatet. “32 pacientë janë me oksigjeno-terapi, 3 pacientë janë në CPAP mask. Covid pozitivë aktivë janë 5 mjekë, 14 infermierë dhe 3 stafe mbështesë”, thuhet në raport.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close