Lajme

320 tonë shegë në vit/ Ferma “Falcon Land” në Konispol, shembull i mbështetjes në Bujqësi

Kryeministri Edi Rama përcolli pamje nga ferma e shegëve në Konispol, që prodhon 320 tonë shegë në vit, duke theksuar se ky është një nga shembujt e mbështetjes së qeverisë shqiptare për Bujqësinë.

Kryeministri Rama vuri në dukje se kjo mbështetje do të vijojë. “Ferma e shegëve në Konispol “Falcon Land” që prodhon 320 ton shegë në vit është një tjetër shembull i mbështetjes që qeveria shqiptare ka dhënë dhe do të vijojë të japë për zhvillimin e mëtejshëm të bujqësisë”,- theksoi Rama.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: