Lajme

Iniciativa me moton “DHURO GJAK, SHPËTO JETË” u ndërmor nga punonjësit e IEVP- Vlorë

Iniciativa me moton “DHURO GJAK, SHPËTO JETË” u ndërmor nga punonjësit e IEVP- Vlorë, të cilët u organizuan dhe kryen dhurimin e gjakut në ndihmë të 700-të fëmijëve Talasemikë që kanë nevojë për gjak. Ky dhurim u krye në bashkëpunim me punonjës të Kryqit të Kuq Shqiptar dhe punonjës të Stafit Shëndetësor të Spitalit Rajonal Vlorë.

Dhurimi u organizua dhe u krye në ambjentet e brendshme të IEVP Vlorë ku morën pjesë dhe dhuruan gjak Punonjësit të cilët nga ana shëndetësore plotësojnë kushtet për dhurim.

Programi i Dhurimit Vullnetar të Gjakut, Momente nga seanca e dhurimit organizuar nga personeli i “Qendrës së Paraburgimit Vlorë” Një nismë serioze në ndihmë të fëmijëve talasemik .Falenderojmë në veçanti drejtuesin e institucionit z. Ëngjëllush Avdulaj për organizimin shembullor dhe njëkohësisht, gjithë kandidatët që shfaqën dëshirën për të dhuruar!

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close