Lajme

40 milion euro për 2.3 km rrugë, përgjigjet Rama

Pyetje të mëdha janë ngritur në publik në lidhje me kostot shumë të larta të projektit te Unaza e Re.

Gjatë emisionit në RTSH, Rama u pyet përse ky projekt i Unazës së re kushton 40 milion euro, ndërkohë që rruga në fjalë është evtëm 2.2 kilometra.

“Aty s’janë dy kilometra rrugë s’janë terital metrazh që sa do metra aq bën. Është një segment me vepra komplekse inxhinierike, mbikalimi ekzistues i mbushur me dhe te “Casa Italia” ka kushtuar 8.5 mln euro.

ARRSH që merr projektet që bën gjithë verifikimet bazohet te një manual, ky është vepër normale me buxhetin e shtetit jo me koncesion”, tha Rama.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close