Lajme

43-vjeçari shqiptar kapet në Itali, detaje

Një 43-vjeçar shqiptar në Itali është ar restuar nga policia pas d enoncimit të së shoqes e cila tha se ishte d hunuar prej tij. Sipas mediave italiane gruaja ka deklaruar se shpesh herë kishte qenë v iktimë e n gacmimeve të vazhdueshme, qëndrimeve të d hunshme, o fenduese dhe k ërcënuese nga i shoqi që nga viti 2010. Sipas saj, partneri i saj ishte treguar a gresor ndaj saj që në vitet e para të martesës për shkak të një xhelozie të pajustifikuar. Gruaja kishte vendosur të largohej nga banesa bashkë me djalin e saj të vogël.

Por edhe pas kësaj sjellja e të shoqit nuk ndryshoi. Ajo paraqiti një ankesë në komisariatin e Riminit në vitin 2018. Në vitin 2019, gruaja iu bind insistimit të burrit për t’u kthyer për të jetuar së bashku, por sjellja e d hunshme nuk ndryshoi. Ai e qël loi me s huplaka dhe lopatë në sy të djalit.Pas h etimit të çështjes, pasi kishin konstatuar d hunën e vazhdueshme nga 43-vjeçari shqiptar kundrejt të shoqes, k arabinierët finalizuan ar restimin e tij.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close