Lajme

50 mijë banorë prej tre ditësh pa ujë në Pogradec

Rreth 50 mijë banorë kanë mbetur pa ujë prej tri ditësh në Pogradec për shkak të dëmtimit të rrjetit kryesor të ujësjellësit.

Punimet për ndërtimin e rrugës në afërsi të Drilonit kanë sjellë çarjen e tubacionit kryesor të rrjetit, çfarë ka ndërprerë furnizimin me ujë të qytetarëve të Pogradecit dhe 5 fshatrave të njësisë administrative Buçimas. Defekti është riparuar dy herë gjatë 24 orëve të fundit,por presioni i lartë i ujit që del nga burimi, e ka çarë sërish tubacionin kryesor.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close