Lajme

600 familje në lagjet “11 Janari” dhe “Kushtrimi”, përfitojnë nga investimi që siguron furnizim me ujë

Rreth 600 familje në lagjet “11 Janari” dhe “Kushtrimi”, përfitojnë nga investimi që siguron furnizim cilësor me ujë Drejtori i Ujësjellës Kanalizime, Shkëlqim Leskaj, ndoqi sot nga afër punën për lidhjen e konsumatorëve me rrjetin e ri. Punonjësit tanë në terren edhe pasditen e sotme për testimin e furnizimit nga ky investim.

Kërkojmë mirëkuptimin e banorëve për ndonjë anomali të shfaqur në furnizimin me ujë të këtyre zonave gjatë ditëve të fundit, deri në stabilizimin e plotë të situates thotë Leskaj

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: