Lajme

700 flamuj për 700 humbje jete e covid-19 në Shqipëri. Ky ishte aktiviteti i organizuar në Sarandë

700 flamuj për 700 viktimtat e covid-19 në Shqiperi. Ky ishte aktiviteti i organizuar në Sarandë nga forumi i të rinjve socialist te këtij qyteti . 700 jetët e humbura në luftën më virusin janë përkujtuar në këtë formë ndërkohë është bërë thirrje për më shumë kujdes nga gjithsecili për të mbrotur jetën .

Kështu u shpreh Eri Sulo kyetar i Fresh-it për Sarandën I pranishëm në këtë ceremoni përkujtimore deputeti i Sarandës Alket Hyseni theksoi se tashmë edhe Sararnda ka ditë që është një qytet me rritje të numërit të të infektuarvve me covid 19. Sipas tij festat e 28 dhe 29 nentorit janë një moment solidariteti për të ndihmuar njëri tjetrin në përballimin e pandemisë . 700 flamuj për 700 viktimtat e covid-19 ne Shqiperi ishte menduar nga organizatorët edhe si një mënyrë sensibilizimi për rrezikun që vjen nga kjo sëmundje dhe ndërgjegjësimin

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close