Lajme

8 të izoluar në regjimin 41 bis, ministri i Drejtësisë paralajmëron: Do të futen të dënuar të tjerë

Ministri i drejtësisë Ulsi Manja paralajmëron se ne regjimin 41 bis do te futen edhe te dënuar te tjerë.Manja tha se vetëm ne nëntor janë 4 te dënuar me lidhje me krimin e organizuar qe janë vendosur ne 41 bis ndërsa me agjencitë ligjzbatuese po vlerësohet rrezikshmëria e disa te dënuarve te tjerë.

Manja tha gjithashtu se regjimi i ashpër po funksionon për te ndërprere komandimin e “ushtareve” per te kryer krime me urdhra nga burgu.Aktualisht ne regjimin 41 bis janë izoluar 8 te dënuar Aleksander Llanaj, Fatmir Pjetri, Redjan Rahja, Arber Cekaj, arbjon Aliko, Emiljano Shullazi, Endrit Qyqja dhe Genci Balla

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: