Lajme

89 pasagjer dhe 19 automjete dolën nëpërmjet portit të Vlorës

Prej te martes se 26 tetorit deri me 15 dhjetor ne shtetin italian do te mund te udhetojn vetm nje kategori e caktuar personash kryesisht ata te cilet jane rezidente per arsye pune , shendetesore apo pjesmarrsit ne aktivite sportive me interes kombetar .

Ne portin e Vlores kur trageti i linjes Vlore-Brindizi do te duhej te nisej mbremjen e djeshme ne drejtim te Italise u duk se ata te cilet dominuan me teper ishin rezident ne itali.

89 pasagjer dhe 19 automjete dolen mbreme nepermjet portit te Vlores . Te intervistuar sa u perket njohjes me regullat e reja qe ka vendosur shteti italian ata u shprehen se ishin njohur me rregullat gjithashtu kishin aplikuar per tampon dhe me te dyja dozat e vaksines.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: