Lajme

Adoleshenti hyn në çerdhe dhe…

Policia në Brazil thotë se një adoleshent ka v rarë të paktën dy fëmijë dhe ka pl agosur një mësues në një çerdhe. Fëmijët thuhet se ishin më pak se dy vjeç. Policia ushtarake tha se adoleshenti, i a rmatosur me një h anxhar, hyri në çerdhe në qytetin e Saudades, në shtetin Santa Catarina.

Kur fqinjët shkuan në vendin e ngjarjes pasi dëgjuan të qara, adoleshenti thuhet se e ktheu hanxharën ndaj tyre. Ai është a rrestuar dhe po trajtohet në spital për plagët e marra. Sipas mediave lokale ai është 18 vjeç.

Zyrtari i qytetit Saudades Silvia Fernandes dos Santos konfirmoi se dy fëmijë kishin v dekur, por mediat lokale kanë raportuar një numër më të lartë të v dekjeve.

Disa dhjetëra fëmijë ishin në mjedisin e kujdesit për fëmijët në kohën e s ulmit dhe ata dhe stafi janë zhvendosur nga dhomat ku ishin fshehur, thanë zyrtarët. Policia ushtarake tha se ata morën disa telefonata në 10:35 me kohën lokale nga fqinjët që raportuan se një burrë i a rmatosur me një hanxhar kishte hyrë në çerdhe dhe po s ulmonte stafin dhe fëmijët.

Çerdhja ndodhet në qendër të Saudades, një qytet me rreth 9,000 banorë dhe sipas lajmeve të “Globo” kujdeset për fëmijët e moshës midis 0 dhe 3 vjeç. Policia tha se ai së pari s ulmoi një mësues që ishte në hyrje të çerdhes. Ai thuhet se e ndoqi atë në një nga dhomat, ku gjithashtu qëlloi fëmijët.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: