fbpx
Lajme

Aksi dent tra gjik në SHBA, hu mb jetën i riu 24 vjeçar shqiptar (Emri)

Lajm i hidhur nga shqiptarët në SHBA. Një ngjarje e rëndë raportohet të ketë ndodhur në Michigan të SHBA-ve, ku një i ri shqiptar ka humbur jetën. Bëhet me dije se vik tima është Aleksandër Veshtaj, një 24-vjeçar.

Aksidenti trag jik ka ndodhur ditën e djeshme, pra më 15 shkurt. Ndërkohë, edhe babai i vik timës ka shpërndarë një foto të të birit të ndjerë me një përshkrim mjaft prekës për Aleksandrin.

Ai njofton të gjithë të afërmit e tij për lajmin mortor, i cili shpreh dh imbje dhe pikëllim të thellë për hu mbjen e 24-vjeçarit.

Ja çfarë shkruan në Facebook:

Lajm mortor nepermjet dh imbjes dhe pikllimit te thelle lajmrojm komunitetin tone se sot 2-15-20 u nda nga jeta Aleksander Lum Veshtaj ne moshen 24 vjecar ne ni acci dent te rand To all of my dear friends Aleksander Lum Veshtaj passed aëay this morning in a tra gic acc ident 24 years of age ëe ëill notify of the funeral arrangements as soon as they are available./meganews

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button