fbpx
Lajme

Aktorët e Teatrit Kombëtar pranë fëmijëve të prekur nga tërmeti në Shëngjin

Institucionet kulturore janë çdo ditë pranë fëmijëve të akomoduar në strukturat hoteliere. Aktivitete të shumta kulturore dhe zbavitëse janë zhvilluar për fëmijët e akomoduar së bashku me familjet e tyre në struktura hotelerie, pas tërmetit të 26 nëntorit.

Teatri Kombëtar ‘udhëtoi’ sot pranë fëmijëve në një hotelet në Shëngjin. Fëmijët dëgjuan dhe lexuan përralla së bashku me aktorët e teatrit. Ata gjithashtu u argëtuan me historitë e përrallave dhe me personazhet e tyre të dashur.

“Duke u përpjekur të dhurojmë buzëqeshje, Teatri Kombëtar kaloi një ditë në shoqërinë e fëmijëve të prekur nga tërmeti i 26 nëntorit, në Shëngjin, për t’u lexuar përralla dhe për t’u dhënë shpresë në këtë ditë me diell”, shprehet ministrja e Kulturës Elva Margariti.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button