fbpx
Lajme

Aleanca për Mbrojten e Teatrit proteston para SPAK

Aleanca për mbrojten e Teatrit ditën e sotme ka protestuar për mosveprimim e SPAK në lidhje me 6 kallëzimet që janë bërë për prishjen e Teatrit Kombëtar.

Robert Budina në një  deklaratë për mediat thotë se SPAK nuk ka ndërmarrë asnjë hap konkret dhe asnjë vendim për vendosjen  sekuestros preventive mbi truallin dhe projektin e Bajker Ingels me qellim parandalimin e dëmit financiar.

“Aleanca për Mbrojten e Teatrit  kërkon informacion  nga SPAK për kallëzimet e bëra”, deklaroi Budina. Më tej Budina  thotë se nëpërmjet këtyre kallëzimeve kemi marrë vendimim  të bëhemi përçues të  zërit të qytetarëve të ndershëm që besojnë se zbatimi i ligjit besojnë do të na çojë drejt përsosjes së shoqërisë sonë.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button