fbpx
Lajme

Ambasada e SHBA-së jep njoftimin e rëndësishëm për lotarinë amerikane

Ambasada e SHBA ka njoftuar të gjithë të interesuarit për Lotarinë Amerikane se çfarë duhet të kenë parasysh në lidhje me pasaportën.

Përmes një postimi në rrjete sociale, ambasada shpjegon se aplikuesi kryesor duhet të vendosë të dhënat e pasaportës së paskaduar në aplikimin fillestar dhe nëse pasaporta skadon pasi të keni kryer aplikimin dhe ju përzgjidheni, rekomandon të ruani një kopje të pasaportës së vjetër.

Njoftimi i plotë:

🇦🇱️ | Aplikuesi kryesor i Programit të Lotarisë duhet të vendosë të dhënat e pasaportës së paskaduar në aplikimin fillestar.

Nëse pasaporta juaj skadon pasi të keni kryer aplikimin dhe ju përzgjidheni, rekomandojmë të ruani një kopje të pasaportës së vjetër, nëse do t’ju kërkohet gjatë procesit. #pyetanen

🇺🇸️ | The principal entrant must provide the passport number, country of issuance, and expiration date for the principal entrant’s valid, unexpired international travel passport.

If your passport expires after your DV entry and you are later selected for DV, we recommend you to keep a copy of the old passport, if asked during the process. #AskAnna

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button