fbpx
Lajme

Ambasada shqiptare në Greqi, njoftim për pasaportat

Ambasada shqiptare në Athinë ka bërë një njoftim sot lidhur me pajisjen e shqiptarëve me pasaporta. Në njoftimin e sa thuhet se “brenda muajit tetor 2020, koha e pritjes për marrjen e shërbimit do të shkurtohet në 5 ditë pune dhe në total dokumentet biometrike do të dorëzohen për 3 javë.”

Ambasada vuri në dukjes se që  nga data 27 korrik 2020, Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Athinë ka kryer procedurat për pajisje me pasaportë dhe kartë ID për 19.331 shtetas. Në këtë hapësirë kohore janë shpërndarë 18.575 dokumente biometrike. Datat e takimit tashmë jepen për 10 ditë pune nga momenti i aplikimit dhe shpërndarja e pasaportës realizohet për 4 javë.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button