fbpx
Lajme

Ambasadorja Yuri Kim jep mesazhin e fortë për shqiptarët dhe forcat politike

Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara në Tiranë, Yuri Kim, ka dërguar një mesazh të fortë për qytetarët shqiptar dhe përfaqësuesit politik për Ditën Ndërkombëtare të Demokracisë.

Me anë të një statusi në rrjetin social, Yuri Kim shkruan, se demokracitë janë përgjegjëse përpara qytetarëve të tyre.

“Çdo qytetar ka të drejtë të marrë pjesë në proceset e vetëqeverisjes demokratike. Demokracitë janë të përgjegjshme para qytetarëve të tyre. Ata respektojnë Sundimin e Ligjit, mbrojnë jetën dhe pronën, dhe respektojnë liritë, dinjitetin dhe barazinë e çdo personi”, shkruan ambasadorja.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button