Lajme

Ambulanca me shpejtësi në korsin e emergjencave, ja cfarë i ndodh të moshuarës (Video)

Ndodh edhe kështu.Ambulanca e spitalit rajonal të Vlorës merr një thirrje për një rastë emergjence.Teksa shkon me shpejtësi në drejtim të rastit në fjalë aksidenton një të moshuar, rreth moshës 60 vjecare.Ambulanca ka qënë duke ecur me shpejtësi në korsin e emergjencave për të mbërritur sa më shpejtë tek rasti, teksa ka aksidentuar të moshuarën e cila dyshohet se kishte probleme me dëgjimin.

Kjo është edhe arsyeja përse e moshaura nuk ka mundur të dëgjoj sirenat e ambulancës teksa gjithashtu kjo e fundit nuk ka mundur të frenoj në kohë si rjedhoj e shpejtësisë së lartë.Ambulanca I ka dhënë të moshuarës në vendin e ngjarjes ndihmën e parë dhe më pas e ka trasportuar në spitalin rajonal të Vlorës ku edhe e moshuara po merr ndihmën e parë jasht rrezikut për jetën.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close