Lajme

Amerikanët shpenzuan për festa 850… miliardë dollarë!

Rënia e tregjeve dhe bllokimi i pjesshëm i qeverisë nuk i frikësoi amerikanët.

Duke përjashtuar blerjet e makinave, konsumatorët amerikanë kanë shpenzuar për pushimet në periudhën midis 1 nëntorit dhe 24 dhjetorit, 850 miliardë dollarë.

Kjo shifër është 5,1% më e lartë se sa ajo e vitit të kaluar.

Është kompania ”Mastercard SpendingPulse”, ajo që monitoron blerjet online dhe dyqanet me të gjitha format e pagesës duke bërë edhe llogaritë paraprake të trendit të shitjeve.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close