Lajme

Antonela takim me Ervisin, s’mungojnë fasulet: Më pëlqen të kryesoj

Antonela në takim e sa të radhës zgjodhi Ervisin, një nga djemtë e rinj në përputhen. Takimi i tyre ishte i qetë dhe me komente pikante tek tuk.

Biseda

Antonela: Unë jam 24 vjeç , jam shumë më e zgjuar se ajo moshë, ndaj më pëlqejnë djemtë e mëdhenj. Me çfarë merresh në jetë se të gjithë thonë biznese familjare , po nuk e marrim vesh ca janë? Ervisi: Kam një kompani e drejtoj vetë. Antonela: Sa kohë ke që je singëll.

Ervisi: Disa muaj. Antonela; ca të pëlqen te një femër. Ervisi: pamja e jashtme si impakt i parë , pastaj karakteri. Antonela: mua më pëlqen të kryesoj,i dashuri që kam pas ishte shumë xheloz se unë bija shumë në sy. Bora: Si u ndjeve në takim Ervis, fakti që ajo kishte dalë dhe më të tjerë. Ervis: Mirë jo keq, mbetet për tu parë.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close