Lajme

Antonio një Rumun në mision humanitar ne Vlorë, me kontributin e tij restauron qendrën shëndetësore në lagjen Pavarsia

Antonio një Rumun në mision humanitar ne Vlorë. Antonio është një shtetas italian që për herë të pare në Shqiperi dhe Vlorë ka ardhur në vitin 2007. Prej atëhere edhe si në person me besim të plotë të zoti beson se dashuria për njerëzit është ajo që duhet të mbizotëroj sot. Prej ditësh është duke punuar vullnetarisht për kthimin e një qendëre shëndetsore nga të harruar dhe të demtuar plotësisht në një ambjent sa më cilësor.

Ka qenë thjesht një njohje me Doktor Krenarin që punon në këtë qendër që e ngacmoi të marrë një iniciative të tillë. Bashkë me miq të tij italianë, Antonio siguroi Fondet e mjaftueshme për ta kthyer qendrën shëndetsore në funksionale.

Antonio thotë se të gjithë duhet të japin dicka nga vetja dhe me besimin në zot për të realizuar gjëra pozitive dhe në ndihmë të njerëzve. Ai gjithcka e kryen vullnetarisht dhe pa asnjë përfitim.

Qëllimi humanitar realizuar vepra të tilla të rëndësishme, edhe pse kjo qendër ishte harruar për shumë vite edhe më përpara ku shërbente si qendër shëndetësore për komunitetin e Vlorës. Nuk na mbetet gjë tjetër vecse të falenderojmë Antonion për kontributin e tij për restaurimin e qendrës shëndetësore.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close