Lajme

Apeli i biznesit në Delvinë, detaje

Biznesi në Delvinë: I kërkojmë OSHE 5 dite drita . Një familje në Delvinë që merret me prodhimin e bukës nëpërmjet Sarandaweb ankohet se OSHE i ka prerë energjinë elektrike pasi ish qiraxhiu i objektit ku ndodhet biznesi ka qënë debitor më parë. Borxhi i vjetër ,ka renduar mbi këtë familje që prej 5 muajsh e ka me qera furrën e bukes.

Debitor eshte nje person tjeter por OSHE vendosi të pres energjinë duke mos arritur të marr borxhin nga ish përdoruesi i këtij Objekti. Familja Mehmeti thot se pas këtij problemi do zhvendoset në një godinë tjetër dhe kërkon nga OSHE 5 ditë energji elektrike deri në trasferimin e biznesit në një godinë tjetër në qendër të Delvinës.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lexo edhe:

Close
Back to top button
Close
%d bloggers like this: