Lajme

Apeli rrëzon kërkesën e Arbër Çekajt

Gjykata e Posaçme e Apelit rrëzon kërkesën e Arbër Cekajt i cili kërkonte të mos g jykohej me gjykim të shkurtuar. Pas refuzimit të kërkesës Cekaj largohet nga seanca duke deklaruar se nuk donte të mbrohej me nga dy avokatët Maks Haxhia dhe Neshat Fana.

Seanca e radhës u shty për në 7 maj ku prokuroria do të paraqesë konkluzionet dhe gjykata do të japë vendimin. Në shkallën e parë Cekaj është dënuar me 14 vite b urg.

Kujtojmë se Arbër Çekaj është pronari “Arbën Garden”, magazinave brenda të cilave u kapën 613 kg k okai në dy vite më parë. Ndërkohë më 1 prill , babai i tij u zbulua me një tjetër sasi prej 49 kg k okai në, Selim Çekaj.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: