Lajme

Arbi Agalliu, Takime me rininë e Orikumit, Radhimës dhe Tragjasit

Gjatë një bashkëbisedimi miqësor me rininë e Orikumit, Radhimës dhe Tragjasit. Ashtu si të gjithë të rinjtë në Shqipëri, gëzimi më i madh që ata kanë është largimi nga vendi ynë. Të rinjtë nuk kanë qendra argëtimi, kinema, teatër, ambiente sportive, mundësi punësimi dhe jetë sociale. Është momenti të bashkohemi të gjithë. Rinia nuk duhet të largohet! #ShqipëriaFITON #VloraFITON #FRPDVlorë #ArbiAgalliuNr4 ✌✌

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close