Lajme

Arjan Devollaj, Kandidat i Bindjes Demokratike kërkon votën tuaj për zgjedhjet e 25 Prillit, si një djal i ri i pazgjedhur më parë

Arjan Devollaj, Kandidat i Bindjes Demokratike kërkon votën tuaj për zgjedhjet e 25 Prillit, si një djal i ri i pazgjedhur më parë, Sfida e tij e rradhës është të ri-investoj njohuritë dhe eksperiencën e përfituar, si dhe energjitë e burimet e tij në Vlorë. Më poshtë kini shkrimin e tij që ka shkruajtur në faqen e tij FB.

Përshëndetje \ Quhem Arjan Devollaj dhe jam 31 vjec. Rrugëtimi im i gjatë dhe mjaft i vështire ka nisur në një nga fshatrat e Vlorës ku kam lindur dhe jam rritur. Falë guximit, kurajos dhe vullnetit për të punuar fort cdo ditë, jam sot përball jush për tju kërkuar me dinjitet besimin e votës.

Që mjaft i ri, më kanë pëlqyer sfidat, dhe kam pasur gjithmonë guximin ti ndjek, e deri më sot ia kam dalë me sukses. Sfida ime e rradhës është të ri-investoj njohuritë dhe eksperiencën e perfituar, si dhe energjitë e burimet e mia në vendin tim, e vecanërisht në Qytetin tim.

Nuk kam qenë asnjëherë pjesë e politikës, besoj që sot më shumë se kurrë, pas 30 vitesh tranzicion politik dhe ekonomik, janë ata që kanë një histori suksesi për të treguar, e vecanërisht të rinjtë që vijnë nga zonat ku ata vete kandidojnë, që meritojnë të tregojnë veten e tyre dhe i duhet dhënë mundësia nga bashkëqytetaret apo bashkëfshataret e tyre për të bërë dicka për ta.

Ata që kanë qenë deri më sot deputet në Vlorë, patën 30 vite për ta treguar punën e tyre

As Shqipëria dhe as Vlora nuk mund ti japin më hapësirë të njejtëve njerëz që skanë bërë asgjë ose kanë bërë shumë pak për zonat ku ata janë zgjedhur.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close