fbpx
Lajme

Arkond Canaj zgjedh Shkollën Tregtare, pajisë me 56 pako librash nxënësit në nevojë (Foto)

Në kuadër të nxitjes së të rinjve drejt formimit profesional, si mënyra e duhur për punësimin e tyre në funksion të përmiresimit e shërbimit dhe ekonomisë kryesisht në turizëm, Arkond Canaj, ka zgjedhur Shkollën Tregtare, duke pajisur me 56 pako librash nxënës të kësaj shkolle, me vështirësi ekonomike dhe jo vetëm!

Pjesëmarrës ishin edhe Kryetari i Bordit dhe anëtarë të bordit të shkollës! Arkond Canaj nuk është një emer i panjohur përsa i përket mbështetjes, ndihmës dhe motivimit të të rinjve apo familjeve në nevojë! Ky është vetëm fillimi i bashkëpunimit me këta profesionist të vegjël, kaq të rëndësishëm për tregun e punës dhe ekonominë e vendit!

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button