Lajme

Arrestime për guroret e paligjshme! Procedim për 5 persona, 1 administrator shpallet në kërkim

Një i arrestuar, 5 persona të ndjekur penalisht dhe 1 shtetas i shpallur në kërkim është ky bilanci i Policisë së Durrësit për kontrollin e guroreve të paligjshme në zonën e Krujës.

Policia bën të ditur se 5 personat që po ndiqen penalisht janë administratorët e gurores.

Aksioni i dytë erdhi pas arrestimit të prej shtetasve në flagrancë.

Operacioni, për evidentimin dhe goditjen e paligjshmërive në drejtim të përdorimit dhe shfrytëzimit të guroreve, shkak për ndotje të mjedisit dhe për shpërdorim të tokës.

Nga verifikimi i dokumentacionit, ka rezultuar se 5 gurore nuk dispononin dokumentacionin e plotë për ushtrimin e aktiviteteve të nxjerrjes dhe përpunim të materialeve inerte dhe gurore.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close