Lajme

Arrestimi i 107 personave, 61 prej tyre ishin shqiptarë

Policia e Shtetit është duke verifikuar pasurinë e 61 shtetasve shqiptarë të vënë në pranga tre ditë me parë nga hetimi i autritetve spanjolle dhe gjermane. Hetimi pasuror sapo ka nisur dhe janë duke u kryer veprime në banka të nivelit të parë dhe hipotekë për verifikimin e të gjitha pasurore që këta shtetas mund të disponojnë.

Pas kryerjes së këtyte verifikmeve, materialet pritet që ti referohen SPAK per veprime të mëtejshme për shkak të veprave penale për të cilët 61 të arrestuarit akuzohen. Sipas buromeve një prej persove krgesore të grupit rezulton të jetë shtetasi Stefan Curri, nga Puka. Megjithëse grupi në përbërjen e tij kishte dhe shtetas te tjerë. Por ajo ç’ka vihet re, është që pjesë e këtij grupi kanë qenë edhe shtetas te tjerë nga Gjermani, Suedia, Anglia, Franca dhe Kroacia, duke treguar kështu shtrrjen e madhe të këtij grupi kriminal.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: